Omakotitalkkari

Rekola-Asolan Omakotiyhdistyksen kylätalkkaripalvelua voivat käyttää Päiväkummun Omakotiyhdistyksen jäsenet seuraavin ehdoin:

  • Talkkaripalvelun käyttäjän on oltava Päiväkummun omakotiyhdistyksen jäsen ja lisäksi hänellä on oltava Rekola-Asolan Omakotiyhdistykseen ns. monijäsenyys. Tämä tarkoittaa käytännössä, että henkilö maksaa Päiväkummun yhdistyksen jäsenmaksun lisäksi monijäsenyysmaksun Rekola-Asolan omakotiyhdistykseen. Vuonna 2022 monijäsenyysmaksu on 20 euroa. Lisätietoja linkistä http://www.rekola.fi/omakotitalkkari.
  • Talkkaripalvelun yhteydessä kylätalkkari kysyy asiakkaan nimen ja varmistaa Rekola-Asolan omakotiyhdistyksen jäsenyyden.
  • Kylätalkkari voi käyttää työssään yhdistyksen vuokravälineitä. Välineiden
    vuokrauksen hoitaa joko talkkaripalvelun tilaaja itse tai vaihtoehtoisesti hän voi pyytää kylätalkkaria varaamaan tarvittavat välineet sekä tuomaan ne paikanpäälle. Tällöin välinevuokra maksetaan talkkarille, joka hoitaa maksun edelleen välinevuokraajalle. Välinevuokraajien yhteystiedot ja välineiden vuokrahinnat löytyvät verkkosivuilta www.rekola.fi.

Peräkärryn ja oksasilppurin vuokraus on nyt yhdistetty
muiden Itä-Vantaan omakotiyhdistysten kanssa.
Päiväkummun omakotiyhdistyksen jäsenet voivat
vuokrata yhteisen listan välineitä kaikilta
yhteistyössä mukana olevilta yhdistyksiltä.
Laitevuokraus on tarjolla vain jäsenille.